1. novembril kell 10.00 pikett

Pärnu Ühisgümnaasiumi õpilasesinduse eestvedamisel toimub enne Pärnu volikogu istungit (Pärnu linnavolikogu 8. koosseis koguneb 1. novembril kell 12.00) reedel 1. novembril kell 10.00 pikett, mille käigus ühendavad õpilased käed ja moodustavad inimketi ümber oma koolimaja. Pärnu Ühisgümnaasiumi õpilased kogunevad 3. tunni alguses (kell 9.50) staadionile, kust hakkavad käest kinni hoides rivis inimketina koolimaja poole liikuma, edastades plakatite kaudu oma seisukohti. Aktsiooni eesmärgiks on seista oma kooli säilimise eest ning anda volikogule kindel signaal, et PÜ õpilased seisavad oma õiguse eest lõpetada valitud kool ja valitud õppesuund oma õpetajatega, kelle pärast nad selle kooli kasuks otsustasid. Antud pikett on pandud ka Facebookis ürituseks: https://www.facebook.com/#!/events/222672297899969/?fref=ts