Infoleht 07.05.2013

• G1B õpilane Reti Kurm saavutas Eesti Pärimusmuusika Keskuse korraldatud võistumängimises kitarri stiilse mängimise eest esikoha. Aitäh kooli tubli esindamise eest!
• Tuletame meelde, et neljapäeval, 9. mail, 5.-6. tunni ajal toimub aulas Eerik-Niiles Krossi loeng G1-G2-klassidele. Loengu teemaks on „Rahvusvaheline majandus ja ettevõtlus“
• Õpetaja Helmi Kommussaare õpilased saavutasid vabariigis III koha jalgpallis. Kooli esindasid: Karl-Johannes Tali 4b, Robin Limberg 4b, Rannar Merila 4b, Jürgen Lohu 5a, Henri Sai 5c, Joonas Sild 5a, Ats Poopuu 5a, Daniel-Toomas Kojus 4b, Rasmus Tammeleht 3a ja Sander Lepik 5a. Aitäh!
Reedel (10.mai) 7. tunni ajal 9.-G2-klassid oodatud aulasse, kus Barbara Lehtna tutvustab neile oma kunstiprojekti, milles nad kõik osaleda saavad. Reede õhtul toimub Pärnus Martensi väljakul FlashMob (kell 19.45), kuhu meie õpilased on osalejatena väga oodatud.
15. mail, järgmisel kolmapäeval, viibivad majas Soome Sorsakoski kooli õpilased ja õpetajad, kes külastavad 5.-7. klasside õpilaste ainetunde.