Infoleht 11. detsember 2012

* Eesti Koolispordi Liidu Lääne regiooni 4.-5. klasside rahvastepalli võistlustel võitsid meie tüdrukud 3. koha, poisid 4. koha. Eelnevalt võitsid poisid Pärnu linna meistri tiitli.
* Suure Jaanis võistlesid vabariiklikel meistrivõistlustel meie kooli võrkpallurid-gümnasistid Sten Aron Õige, Martin Maasik, Kristen Saarts, Madis Tammsaar, Marten Raudsepp, Martin Aasa, Siim Sisask. Saavutati 5. koht.
* 7.detsembril toimusid inglise keele ja saksa keele olümpiaadide piirkonnavoorud. Saksa keeles sai Andres Allik G2a klassist 4. koha. Juhendas õp Maritte Linde.
* Inglise keeles tuli 12.klasside arvestuses 3. kohale Kaidi Kaldvee (õp Mall Liiva). 8.koha sai Romel Pärna (õp Kaie Merila), 9. koha Karl Jürgenstein (õp Kaie Merila), 10. koha Toomas Matthias Kokk (õp Anne-Maarja Tammaru). 11. klasside arvestuses sai Reimo Tamm 6. koha (õp Mall Liiva), Tuuli Helena Koiksoon 8. koha (õp Anne-Maarja Tammaru), Aap-Eerik Lai 9.koha (õp Anne-Maarja Tammaru). 10. klasside arvestuses tuli Laura Pampa 8.kohale (õp Eve Merilo), Jane- Mai Pukk 10. kohale (õp Anne-Maarja Tammaru).
* 19.detsembril gümnaasiumi jõuluõhtul esitatava klassikava on üle vaadanud ja heaks kiitnud klassijuhataja.