Infoleht 04. detsember 2012

* Tuletame meelde, et
* 6.detsembril 4. tunni ajal aulas tutvustatakse G1 klasside õpilastele riigikaitse valikkursust. Õpetaja, palun tule õpilastega saali!
* Samal päeval pärast 7. tundi tutvustatakse õpetajatele õpetajate toas tahvelarvuti kasutamise võimalusi õppetöös

* 27. novembril saavutasid Pärnu linna MV korvpallis karikavõidu gümnaasiumi noormehed Martin Riik, Kaspar Rätsep, Marten Raudsepp, Styv Solovjov, Sten – Aron Õige, Markus Urban, Siim Soovik, Richard Rõngelepp ja Artur Jürison. Juhendas õp Aare Vanatalu
* 28. novembril saavutas 5. koha riigis õp Riina Tshaikovski juhendatud tütarlaste võrkpallivõistkond koosseisus Janely Voll, Anete Juhari, Anette Steinberg, Elisabeth Viedehof, Brenda Rosenberg, Haldi Rae, Heleri Alliksoo, Eliise Jürgenson, Mirjam Tjulkin
* 29.novembril toimus traditsiooniline teadmiste võistlus Koidula kooliga. Meie võistkond Karl Jürgenstein, Martin Maasik, Helena Lepassar, Kätlin Karama, Reemet Okas, Mirjam Tjulkin andis naabritele võimaluse 1 punktiga võita. Järgmine võistlus on 11. detsembril Koidula Gümnaasiumis.
* Pärnu Ühisgümnaasiumist osalesid First Lego League Lõuna-Eesti eelvoorus: Karl Erik Mander, Kevin Post ja Mihkel Annusver. Võistkond võitis eelvooru ja pääses Eesti FLL-i finaali Juhendaja Karl-Martin Miil.
* 30. novembril toimunud linna koolide viiendate klasside vahelises inglise keele võistluses tuli meie võistkond koosseisus Oskar Palm, Sander Lepik, Kevin Astrik ja Piia-Liisa Künnapas II kohale. Juhendas õp Eve Merilo
* 3. detsembril toimus põhikooli õpilastele muusikaviktoriin. Osalesid linna ja maakonna koolid. Meie võistkond: Tauno Tamm 7b klassist, Kevin Post 8b klassist ja Mihkel Annusver 8a klassist saavutas III koha. Juhendas õp Evelin Mei.
* Koidula luule lugemise konkursil esindasid meie kooli Jana Jurtšenkova ja Miina Arop
* Õpetajate Evelin Mei, Tiiu Pärnitsa, Reet Juurikase, Maire Sarapuu, Ruth Vaiksaare ja Kadri Keskküla kirjutatud projektidega said arvestatavas summas toetust meie rahvatantsijad ja koorilauljad.

* 20. detsembril toimub kuus 30-minutilist tundi. Koolipäev lõpeb 12.00. Kirikukontsert algab kell 13.00.
* 21. detsembril saavad 1. -9. klassi õpilased kringlit, gümnaasiumi õpilastele asendatakse koolilõuna šokolaadiga