TASUTA TÖÖTOAD NOORTELE !

KUTSUME TEID 9. AUGUSTIL PORT ARTURISSE OSALEMA ERINEVATES TÖÖTUBADES. Plakat

9. augustil toimub Port Artur 2 II korrusel töötubade päev, kus kõigil on võimalik luua taaskasutuse teel lahedaid kunsti- ja tarbeesemeid. Osalemine on tasuta. Kohapeal juhendavad tegijaid eesti (Pärnu Ühisgümnaasiumi ja Tartu Descartes’i Lütseumi õpilased) ja prantsuse (Espace Enfance Jeunesse’i organisatsiooni liikmed) noored. Lisaks mängivad noortebändid.
Käesolev tasuta töötubade päev toimub tänu Pärnu linnale, kes rahastas 9. augusti üritust, ning tänu SA Archimedes programmile Euroopa Noored, kes rahastas 1.-10. augustil Pärnus ja Pärnumaal toimuvat noortevahetust hõlmavat projekti nimega “Taaskasutus kunstis parema keskkonna heaks”, kus osaleb meie koolist 8 õpilast ja 3 õpetajat.