INFOLEHT 22.09.2020

TÄNAME:
• Pendelteatejooksu võistlusel saavutas meie kooli võistkond 3. koha. Palju-palju õnne! Aitäh, õpetajad Inga Drobet ja Mehis Merilaine! Võistkonda kuulusid: Laura Voll, Laura-Liis Laur, Kelly-Ly Tomingas, Ülle Järvoja, Aurelia Roos, Reili Rohtla, Sireta Jürgens, Ragne Gromov, Triin Köster, Ketlin Kontus, Ann Marii Kivikas, Hanno Tamm, Karl Keskküla, Hendrik Madisson, Mihkel Türnpu, Germo Pärnik, Raul Mikker, Kairo Kiltmaa, Trevor Reimets, Trevor Gorban, Karl Kielas, Joosep Tammann
• Euroopa muinsuskaitsepäevale pühendatud veebiviktoriinil osales edukalt Karolin Palu G3.b klassist. Karolin saavutas linna gümnasistide hulga III koha! Palju õnne! Aitäh, õpetaja Õnnela Kukk!
• Ülekoolilise viktoriinisarja Tark mees taskus I vooru võitis G4 võistkond ehk õpetajad. Järgmised kolm parimat olid: G3.d, G2.c ja G3.a võistkonnad. Uus mäng, uuel kuul!
TEATED:
• Kolmapäeval, 23. septembril osaleme Maailmakoristuspäeval. Koristuspäevale registreerunud õpilased on koolis esimesed viis tundi (ca 10 minutit enne tunni lõppu palume hakata liikuma Papiniidu silla poole). Koristame jõeäärset ala – Jõekääru discgolfi ja Veteranide pargi piirkond. Koristamise aeg 13.30-15.30.
EELTEATED:
• Teisipäeval, 29. septembril toimub ülekooliline Meremiili jooks. Sel päeval on lühendatud tunnid.
• Kolmapäeval, 30. septembril on distanstõppepäev; kell 12.00 alustab õpilasesindus oma aastakoosolekut HUUBis ning G2 ja G3 klasside arhitektuuri valikkursuse õpilastel on töötoad maaülikoolis.
• 03.-04. oktoober toimub koorilaager.