Esimest korda toimub Ühisfest teemal „Pärnu – noorte inimeste linn“

Teisipäeval, 28. jaanuaril korraldab Pärnu Ühisgümnaasiumi õpilasesindus esimest korda Ühisfesti (ÜF) teemal „Pärnu – noorte inimeste linn“, kus õpilased saavad kaasa rääkida linna arengu teemadel. Päevajuht on Sass Henno ning ÜF-il osaleb sadakond Pärnu linna 8.-9. klasside ja kutsehariduskeskuse õpilast, gümnasisti ja kolledži tudengit.

ÜF-i paneeldiskussioonis avaldavad arvamust Pärnu linnapea Romek Kosenkranius ja abilinnapea Varje Tipp ning Estonia Spa Hotels juht Andrus Aljas, Pärnumaa Arenduskeskuse juhataja Erik Reinhold, Pärnu Ühisgümnaasiumi direktor Anneli Rabbi ja kooli vilistlane Karoliine Aus MTÜ-st Tunne.

Laudkondades arutlevad noored tuleviku kooli ja hariduse teemadel ning missugused võiksid olla tulevikus töökohad ja -korraldus. Ühiselt otsitakse vastuseid küsimustele, et miks kodukohta jääda või tagasi tulla ning millises Pärnus soovitakse elada ja töötada.

Ajakava:
12.00–12.30 kogunemine
12.30–13.00 arvamusfestival
13.00–14.00 osaluskohvik
14.00–14.45 laudkondade kokkuvõtted
14.45–15.00 päevajuht ja arvamusliidrid võtavad päeva kokku