Viieaastane laulufestival „Vene laul“ otsib posterite seast rahva lemmikut

TUTVU POSTERITEGA

Laulufestival „Vene laul“ tähistab tänavu juba viiendat sünnipäeva! Projekti eesmärgiks on avardada õpilaste kultuurilist silmaringi ja aidata kaasa eesti ja vene keelt kõnelevate õpilaste integratsioonile. Laulufestivalil osalevatel Kohtla-Järve ja Narva kooliõpilastel on võimalus viibida eesti keelses keskkonnas ja eesti õpilastel laienevad vene kultuuri ja keele teadmised. Lähemalt saad festivali kohta lugeda „Vene laul“ kodulehelt.
Projektiga seoses on igal aastal Pärnu Ühisgümnaasiumi õpilased kunstiõpetaja M. Ristmäe juhendamisel loonud üritusele postereid. Sel aastal esitavad oma nägemuse „Vene laul“ festivalist 12. klassi õpilased arhitektuuri- ja disainimoodulist. Meil kõigil on võimalus osaleda tiitli „rahva lemmik“ välja selgitamisel. Selleks tuleb valida kaheksa plakati hulgast enda lemmik ja anda sellele hääl!