Infotund 09.05.2017

TEATED:
• 7.-13. mail on Erasmus+ projekti „Les Crayons de Couleurs européens. Dessine-moi „Une“ Europe“ raames lähetus Prantsusmaale Bayonne’i, kus toimub kollokvium. Lähetusel osalevad õpetajad Stéphane Clavel ja Kersti Jürgenson ning õpilastest Deniel Voronovski, Karoliina Arro, Kertu Jürima ja Viktoria Kullerkupp.
• 12. mail on G3 klasside õpilastel matemaatika riigieksam. G1 õpilastel on sportlik orienteerumispäev (algus kell 9.00) , G2 õpilastel on eritunniplaan.
• 15.-19. mail on Erasmus+ projekti „The EU: a free cultural Exchange area“ raames lähetus Prantsusmaale Strasbourg’i, kus külastatakse Euroopa Parlamenti ja Euroopa Nõukogu ning tutvustatakse Prantsusmaa parlamendisaadikule 3-aastase projekti tulemusi. Projekti viimasel lähetusel osalevad õpetajad Peedu Sula, Anne-Maarja Tammaru, Kadri Keskküla ning Liis Raal-Virks. Õpilastest osalevad Karoliine Aus, Hanna Sults, Pille-Riin Makilla, Romet Põhako, Eerik Hannus, Brita Tõnisson ja Harold Kiisler.
• Klassipildistamised toimuvad 15. mail (G1a, G1c, G1d, G2a, G2c, G2d) ja 22. mail (G1b, G2b). Õpetajate ühispildi teeme 22. mail kell 11.50!
G2 õpilaste aastatööde kaitsmised toimuvad 22.-26. mail algusega kell 15.00.
• 25. mail on G2b klass KIKi rahastatud projekti raames õppekäigul Manija saarel.
31. mail kell 18 on direktsiooni vastuvõtt edukatele õpilastele, nende vanematele ja õpetajatele.