Infoleht 25.03.2015

Teadmiseks:

 • 25. märtsil osalevad G1d ja osa G1c õpilastest majandusloengutes Pärnu Kolledžis
 • „Tagasi kooli“ raames 26. märtsil kell 10 Julia Karavaješnikova, AS Eesti Telekomis krediidiriski  halduri loeng G1a klassi õpilastele.
 • 27. märtsil 13.15 annab tunni vilistlane Janar Merilo
 • 30. märtsil eesti keele proovieksam 12abc, G3ac klassi õpilastele.

Täname:

 • Õnnitleme Lisett Laurimäed, kes saavutas riiklikus ühiskonnaõpetuse olümpiaadi lõppvoorus 8. koha ja tema õpetajat Peedu Sula.
 • Jaagup Retsja saavutas riiklikus inglise keele olümpiaadi lõppvoorus 14. koha. Juhendas õp Elle Kera.
 • Bioloogiaolümpiaadi lõppvoorus esindas kooli Elina Jantson. Teda juhendas õp Aita Luts.
 • Loodusviktoriini Pärnumaa kooliõpilastele 2014-2015 10-11ndate klasside arvestuses võitis meie kooli võistkond: Madis Arumäe, Mall Haas, Anastasia Poddubko, Diana Tisler. Võiduks retk Matsallu firmalt NatureTours. Viktoriin kestis oktoobrist märtsini. Õpilasi juhendas õpetaja Eve Popp
 • Tunnustame Pärnu Linna sisekergejõustiku meistrivõistlustel väga edukalt esinenud sportlasi. Kuldmedali said Carolina Reidma – kõrgushüpe, Kristjan Karama – 1000m jooks, Kaspar Arusalu – kõrgushüpe, Alvar Valtna – 1000m jooks, Toomas Tankler – kuulitõuge.
 • Pärnu Linna sõudeergomeetri meistrivõistlusel said hõbemedali Liisu Mitt ja Marko Laius pronksmedali  Mona Küüts, Sander Seos ja Andri Kask. Võistkondlikult saavutas II koha ühisgümnaasium I ja III koha ühisgümnaasium II võistkond.

Täname ja õnnitleme nende õpetajaid I. Drobetit, M. Merilainet, R. Tshaikovskit, A. Vanatalu

 • Täname uute kümnendate klasside vastuvõtukatsete ja vestluste läbiviijaid Sarmite Tammekivi, Marge Tuuli, Merle Õiget, Irina Oadi, Kaia Metsaalti, Raivo Annusveri ja kõiki teisi õpetajaid, kes neile abiks olid.
 • märtsil saabusid meile Erasmus+ projekti raames külalised Itaaliast, Türgist, Poolast ja Küproselt. Nad viibivad meil kuni nädala lõpuni.

Päikeselist nädalajätku!